Publicado el

chinos Rolex Cellini mujer relojes 5310

EVEROSE GOLD
Modellegenskaper
For å bevare skjønnheten i sine rosa gullklokker skapte og patenterte Rolex en eksklusiv 18 ct rosa gulllegering som ble kastet i sitt eget støperi: Everose gull. Introdusert i 2005, er 18 ct Everose brukt på alle Rolex-modeller i rosa gull.

Som på alle Rolex klokker, er applikasjoner og Rolex krone laget i 18 ct gull.
Som på alle Rolex klokker, er applikasjoner og Rolex krone laget i 18 ct gull.

SVART DIAL
Modellegenskaper
Den enkle, klare oppringningen til Rolex Cellini mujer relojes hylser de tidløse koder av klassisk urverk, mens de tolker dem med en elegant modernitet. De stiliserte, strakte applique timemarkørene er delt av et minuttspor som har blitt flyttet mot midten av rattet, nærmere tappene på hendene. Som på alle Rolex klokker, er applikasjoner og Rolex krone laget i 18 ct gull.

En lærestreng
Modellegenskaper
I den reneste tradisjonelle stilen, er Cellini Time montert på en remborded og syt alligator lærrem med store vekter. 18 ct gullspenne matcher gullet i urkassen.

Facettert og formet som et tokantet sverd, teller hendene av hvert sekund, hvert minutt og hver time med full presisjon av den selvviklede kronometerbevegelsen i hjertet av denne prestisjefylte timepieceen.
Facettert og formet som et tokantet sverd, teller hendene av hvert sekund, hvert minutt og hver time med full presisjon av den selvviklede kronometerbevegelsen i hjertet av denne prestisjefylte timepieceen.

ELEGANCE OG NOBILITY
Modellegenskaper
Den runde formen og den klassiske 39 mm diameteren av Cellini Time er karakterer av tradisjon, mens de raffinerte lugs og polert finish gir et preg av distinksjon. Facettert og formet som et tokantet sverd, teller hendene av hvert sekund, hvert minutt og hver time med full presisjon av den selvviklede kronometerbevegelsen i hjertet av denne prestisjefylte timepieceen.

Rolex presenterer den nye Cellini-samlingen, en moderne feiring av classicisme og den evige elegansen til tradisjonelle klokker. Denne nye samlingen kombinerer det beste av Rolex know-how og dets høye standarder for perfeksjon med en tilnærming som øker watchmaking arv i sin mest tidløse form. Linjene er edru og raffinerte, de materialer som er edle, de luksuriøse etterbehandlingene: hver detalj respekterer kodesystemet for urmakeri. Men denne nye samlingen er ikke suspendert i en idealisert fortid. Som den italienske renessansen – en av de mest beundrede artister, Benvenuto Cellini, gullsmed og billedhugger til pavene, inspirerte navnet på samlingen – Rolex Cellini-modellene markerer en retur til kildene til classicisme, og tolker den i perfekt harmoni med tiden deres .

 De er enten lakkert eller pyntet med et sort eller sølvbelagt klassisk "Rayon flammé de la gloire" guilloche-motiv, og utsmykket med gullapplique-timemarkører.
De er enten lakkert eller pyntet med et sort eller sølvbelagt klassisk “Rayon flammé de la gloire” guilloche-motiv, og utsmykket med gullapplique-timemarkører.

Den nye Cellini-samlingen feirer de mest fascinerende og opphøyende fasettene til urverkstradisjonen. Her er eleganse og adel absolutt. Sakerne er tilgjengelig utelukkende i 18 ct hvitt eller Everose gullstøpt av Rolex i sitt eget støperi. Den runde formen og den klassiske 39 mm diameteren er tradisjonelle merker, mens de raffinerte lugs, den polerte overflaten og dobbeltkledden – en kuppet og den andre delikat fløylet – gir et preg av forskjell. Dialene vitner også om know-how og tradisjon. De er enten lakkert eller pyntet med et sort eller sølvbelagt klassisk “Rayon flammé de la gloire” guilloche-motiv, og utsmykket med gullapplique-timemarkører.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *